TBE-bussen 2018

Under våren och sommaren 2018 kommer vi på Vaccinia att åka runt i Skaraborg och erbjuda vaccination mot TBE i vår buss.

Vi samarbetar med butiker som Ica och Coop och kommer att finnas i anslutning till dessa vid upprepade tillfällen. En TUR-lista kommer att presenteras i april och den kommer att visas i lokalpressen samt här på hemsidan.

Den kommer även att finnas tillgänglig på fästing.nu. Här kan du också läsa aktuell information om TBE. Vi kommer att starta i början av maj och hålla på in i september. Det är möjligt att påbörja en TBE- vaccination eller fortsätta att fylla på. Vi hjälper till att reda ut var i programmet du befinner dig om du har påbörjat en grundvaccination tidigare men inte fullföljt.

Vi dokumenterar i ett journalsystem som gör det möjligt att få påminnelser via sms när det är dags att fylla på med nästa dos.

Om du inte har möjlighet att ta de fortsatta vaccinationerna hos oss i bussen finns alltid möjligheten att fortsätta på någon av våra mottagningar i Skövde, Lidköping och Götene. Där har vi tidsbokning istället för drop-in mottagning.

Håll utkik efter vår silverfärgade Ford Transit märkt med fästingar och ”vaccinationsbussen” och passa på att komma igång med din TBE-vaccination på ett enkelt och smidigt sätt.

Vaccinia AB

Tel: 0709-884096

Telefontid mån-tor: kl. 09-10

E-post: info@vaccinia.se

vaccinia.se

Kontakta oss

© Copyright 2017 - Vaccinia AB