PRP och Plaxel plus plasmapen

Vaccinia erbjuder estetiska och ortopediska behandlingar som PRP-behandlingar och behandling med Plaxel Plus Plasmapen.

PRP-behandling är en icke-kirurgisk metod där vi använder ditt eget blod för att stimulera tillväxten av celler och vävnad. Exempel på tillstånd vi kan behandla med PRP är : Håravfall, fina linjer och rynkor, pigmentfläckar, ärr efter acne, knäartros och tennisarmbåge. För att få en jämnare och fastare hud använder vi PRP i kombination med SkinPen microneedling.

Plaxel plus plasmapen är en annan behandlingsmetod som används för att strama upp huden och reducera rynkor och fina linjer utan kirurgi eller injektioner. Behandlingen skapar små mikrokanaler i huden vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Exempel på behandlingsområden är hängande ögonlock och påsar under ögonen, kråksparkar vid ögonvrån, “arga rynkan” i pannan, rynkor runt munnen och slapp hud på halsen

Vaccinia är en modern och välrenommerad klinik som erbjuder högkvalitativa behandlingar av legitimerade sjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet och gedigen kunskap.

ortopedisk PRP-behandling

PRP-behandlingar

PRP är en effektiv metod för att behandla en rad olika tillstånd. Behandlingen är helt naturlig då vi en endast använder blod ifrån dig själv för att framställa PRP.

Efter att vi tagit ett enkelt blodprov centrifugeras blodet för att separera plasman med blodplättarna. Dessa är rika på tillväxtfaktorer som stimulerar tillväxten av nya celler och vävnad.

Den blodplättrika plasman injiceras sedan i det området som ska behandlas och där kan positiva resultat förväntas beroende på det specifika tillståndet som behandlas.

Plaxel plus Plasmapen

Plaxel plus Plasmapen är en effektiv metod föra att strama upp huden och reducera rynkor.

Behandlingen är enkel och relativt smärtfri. Behandlingen utförs med en liten ”penna” som genererar plasma. Plasman är en form av joniserad gas som kan användas till att skapa små mikrokanaler i huden.

Mikrokanalerna stimulerar tillväxten av kollagen och elastin vilket kan leda till en stramare och mer ungdomlig hud.