Vaccinationsmottagning i Lidköping

Sockerbruksgatan 3D
531 40 Lidköping

Vaccinia ligger mellan Skaraborgshälsan och Skaraborgs Advokaterna i samma länga som bla Piece of Ease och Helen Sycenter.

Öppettider:

Endast tidsbokad mottagning.

Hitta till oss:

Vaccinia ligger i Skaraborgshälsans lokaler på Sockerbruksgatan 3 D. En vanlig missuppfattning är att vi ligger i Sockerbruket. Det gör vi inte.
Kör på Sockerbruksgatan som går parallellt med järnvägen från järnvägsstationen och älven. Ca 400 m bort på gatan hittar du 3 D mittemot LRF konsult. Vi finns i de gamla nyrenoverade tegelbyggnaderna utmed vägen.
Parkering går bra antingen utanför lokalen eller på bakgården. Det finns en liten skylt med Vaccinia utanför entrén och en större belyst skylt ovanför dörren. Stig in, ta av ytterkläder och skor eller använd tossor och slå er ner i väntrummet så ropar vi upp när det är er tur.

Bakgrund om mottagningen i Lidköping:

Vaccinia öppnade i Lidköping hösten 2016. Vi hade öppet en dag var annan vecka och låg då i andra lokaler. Från och med januari 2017 har vi funnits på Sockerbruksgatan 3 D.

Behovet av en vaccinationsmottagning i Lidköping var och är stort. Vi har ett gott samarbete med med vårdcentralerna i kommunen.

Vårt upptagningsområde är även kommunerna runt omkring tex Skara, Vara och Grästorp.

Från och med Januari 2020 har  Vaccinia tagit över Skaraborgshälsans nuvarande lokaler och därmed kommer vi kunna öka öppettiderna mer för att möta det växande behovet.

Kontakta oss

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

    Vill du komma i kontakt med oss?
    Ange namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Undvik personuppgifter såsom namn, personnummer och uppgifter om hälsotillstånd i meddelanderutan (för information om vår personuppgiftshantering, klicka här).

    © Copyright 2021 - Vaccinia AB