TBE-bussen

TBE-bussens turné är avslutad för den här säsongen. Vi återkommer i maj 2020.

Om du vill TBE-vaccinera dig i höst och vinter är du välkommen att boka tid på någon av våra mottagningar i Skövde eller Lidköping

Hos oss kan du påbörja en TBE- vaccination eller fortsätta att fylla på. Vi hjälper till att reda ut var i programmet du befinner dig om du tex har påbörjat en grundvaccination tidigare men inte fullföljt.

Under sommarsäsongen maj-augusti vaccinerar vi mot TBE “mobilt” vilket innebär att vi kör runt i Skaraborg med omnejd i vår silverfärgade Ford Transit buss märkt med fästingar och ”vaccinationsbussen”.

Vi besöker platser nära dig för att det ska vara enkelt och smidigt att komma igång. För att underlätta för kunden har vi ett nummerlappssystem så man behöver inte stå på rad och vänta utan kan röra sig och kanske gå och köpa något att dricka eller låta barnen leka i närheten.

Vi dokumenterar i ett journalsystem som gör det möjligt att få påminnelser via sms när det är dags att fylla på med nästa dos. En fördel med att vaccinera dig i vår vaccinationsbuss är att vi dokumenterar i samma system som vi använder på mottagningarna och därmed hittar vi de vaccinationer som du tagit i bussen även om du fortsätter hos oss på mottagningen senare. Det kan annars vara ett problem när man vaccineras hos olika vårdgivare att man inte ser alla doser som tagits.

I god tid inför kommande säsong publicerar vi  TUR-listan på hemsidan och den kommer också att finnas  tillgänglig på fästing.nu Sök på önskad ort. Här kan du också läsa aktuell information om TBE.

Vi återkommer i maj 2020. Om du vill TBE-vaccinera dig idag är du välkommen att boka tid på någon av våra mottagningar i Skövde och Lidköping.

Under säsongen 2019 besökte vi följande orter och platser :

Falköping ICA Supermarket

Grästorp ICA Supermarket

Gullspång ICA Supermarket

Götene ICA Kvantum,

Hjo ICA Supermarket

Herrljunga ICA Supermarket

Karlsborg ICA Supermarket

Lidköping ICA kvantum Hjertberg

Lidköping Coop Extra

Lidköpings Golfklubb

Ljungskile Ica Supermarket

Lundsbrunns Golfklubb

Mariestad Coop Extra

Skara ICA Kvantum Munken

Skövde Elins Esplanad

Tibro ICA Supermarket

Tidaholm ICA Kvantum

Trollhättan Stora Coop Kronhjorten

Töreboda ICA Supermarket

Vara ICA Kvantum

Vårgårda ICA Supermarket

Vaccinia AB

Tel: 0709-884096

Telefontid mån-tor: kl. 09-10

E-post: info@vaccinia.se

vaccinia.se

Kontakta oss

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

© Copyright 2020 - Vaccinia AB