Mottagning i Lidköping

Vaccinia har sin mottagning i Lidköping och hos oss får du en individuell rekommendation utifrån vilka vaccinationer som är aktuella just för dig. Vaccinationerna sker på vår tidsbokade mottagning men vi åker även ut till företag och föreningar/organisationer. Vaccinia ligger mellan Skaraborgshälsan och Skaraborgs Advokaterna i samma länga som bla Piece of Ease och Helen Sycenter.

Välkommen med din bokning! För att boka tid, klicka på bokningsknappen nedan. Länken öppnas i en ny flik.

*När du bokar tid eller fyller i din hälsodeklaration kommer du att få lämna vissa personuppgifter. Om du inte vill eller kan uppge dina personuppgifter ber vi dig att istället ringa mottagningen. Till exempel om dina personuppgifter är skyddade eller om du saknar svenskt person- eller samordningsnummer.

Hitta till oss

Vaccinia ligger på Sockerbruksgatan 3 D i Lidköping. En vanlig missuppfattning är att vi ligger i Sockerbruket. Det gör vi inte.
Kör på Sockerbruksgatan som går parallellt med järnvägen från järnvägsstationen och älven. Ca 400 m bort på gatan hittar du 3 D mittemot Ludvig & CO.

Vi finns i den nyrenoverade tegelbyggnaden utmed vägen. Lidköpingsborna känner igen det som gamla Starfabriken.

Parkering går bra antingen utanför lokalen eller på bakgården. Det finns en liten skylt med Vaccinia utanför entrén och en större belyst skylt ovanför dörren. Stig in, ta av ytterkläder och skor eller använd tossor och slå er ner i väntrummet så ropar vi upp när det är er tur.

  • Besöksadress vaccinationsmottagning
    Sockerbruksgatan 3D
    531 40 Lidköping

  • Våra öppettider
    Endast tidsbokad mottagning.