Vaccination för företag

Önskar ni som företag underlätta för era medarbetare att vaccinera sig mot tex TBE, influensa eller lunginflammation? Det finns många fördelar med att erbjuda vaccination som förmån. Exempelvis minskar sjukfrånvaron på arbetet vilket ger fördelar både för det enskilde individen och företaget.
Genom att vaccinationen utförs på arbetsplatsen sparas dyrbar arbetstid in samtidigt som man ser till att det verkligen blir gjort. Förmånen är dessutom avdragsgill för företaget och skattefri för den anställde.

Influensa

Vi erbjuder företag att vaccinera sina anställda mot influensa. Vaccin mot influensa bidrar till att företagets anställda håller sig friska, vilket är bra för både individen som riskerar att drabbas och för företaget som minskar risken för sjukskrivningar.

Lunginflammation

Ni som företag kan kontakta oss för vaccination mot lunginflammation. Vaccin mot lunginflammation bidrar till att företagets anställda håller sig friska, vilket är bra både för individen som riskerar att drabbas och för företaget som minskar risken för sjukskrivningar.

  • Fördelen med att vaccineringen kan ges på företaget är tidsbesparingen och att det verkligen blir gjort. Som förmån är det avdragsgillt och skattefri för den som vaccineras.

Viktig information

Ni behöver vara en grupp på 15 personer på en arbetsplats, förening eller liknande som vill vaccinera er på på plats för att Vaccinia ska komma till er. Om ni är ett mindre företag med inte så många anställda kan man erbjuda tex familjemedlemmar att vaccinera sig vid samma tillfälle.

Beroende på säsong kan vi antingen komma ut med vår vaccinationsbuss alternativt låna ett rum hos er som tillfälligt kan fungera som vaccinationsrum.

Vi går igenom ert vaccinationsbehov på plats. Vi journalför alla vaccinationer såsom övrig sjukvård är ålagd att göra.

Aktuella priser på alla vaccinationer hittar ni i vår prislista. Det tillkommer en inställelseavgift på 1500kr /tillfälle inom Lidköpings tätort. För övriga kommuner i Skaraborg är inställelseavgiften 1900kr /tillfälle. Milersättning tillkommer. För orter utanför Skaraborg skickas prisuppgift vid förfrågan.

För bokning eller frågor

Kontakta oss via e-post info@vaccinia.se alternativt prata in ett meddelande på vårt mobilsvar 0709 88 40 96 så ringer vi tillbaka.

Varmt välkomna!

Beställ vaccination till ditt företag här!

    Minst antal personer: 15

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

    Fyll i formuläret och skicka det till oss så återkommer vi snarast med mer detaljerad information.

    OBS! Denna beställning är inte bindande.