Vaccinationsmottagning i Skövde

Vasagatan 29
541 31 Skövde

Ligger vid Hallenbergsrondellen (gamla Factumhuset)
I Skaraborgshälsans lokaler. Ingång bredvid Pizzeria Maxim.

Öppettider:

Vi har öppet på onsdagar i Skövde. Endast tidsbokning.

För att komma till oss:

Vår mottagning finns i Skaraborgshälsans lokaler på andra våningen.

Tyvärr har vi ingen kundparkering utan  hänvisar till att försöka hitta en ledig lucka någonstans utmed närliggande gator. Vi är medvetna om att det kan bli en liten promenad ibland så kom gärna i god tid inför besöket.  Ni behöver inte få panik om er bokningstid börjar närma sig, vi har förståelse för om det är svårt att hitta parkering och ifall ni därmed blir något sena.

Ingång från Vasagatan, intill Pizzeria Maxim. Vid dörren finns en mindre skylt Vaccinia. Gå upp för trappan, hiss finns. Väntrummet finner ni till höger innan för ingången. Sitt ner i sofforna så ropar vi upp när det blir er tid.

Vi är oftast bra på att hålla tiderna men någon enstaka gång kan det dra ut lite på tiden tex om vi har barn som behöver lite extra tid eller om det visar sig att kunden behöver fler vaccinationer än det var bokat för.

Förbered är gärna inför besöket med att ta fram gamla vaccinationskort, ibland kan man behöva kontakta andra vaccinatörer tex vårdcentralen om vaccin tagits där men man inte har någon dokumentation. Detta för att vi ska kunna se till att ni får adekvat skydd och inte behöver ta någon vaccination i onödan.

Bakgrund om mottagningen i Skövde:

Sommaren 2016 öppnade Vaccinia lite försiktig i dåvarande Easy Livings lokaler på Varnhemsgatan 12.

Viss vaccinationsverksamhet hade funnits i Easy Livings regi tidigare och när Skaraborgshälsan tog över Easy Living sommaren 2016 fanns önskemål om att detta skulle utvecklas.

Från och med hösten 2016 har Vaccinia tidsbokad mottagning i Skaraborgshälsans lokaler där vi erbjuder de flesta typer av vaccin.  Vaccinationen börjar alltid med en noggrann bedömning och rådgivning.

Förutom i Skövde har Vaccinia mottagning i Lidköping.

Från maj till augusti har vi även mobil verksamhet i form av TBE-bussen som kör runt i Skaraborg med omnejd och erbjuder TBE-vaccination på dropp in.

Kontakta oss

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

    Vill du komma i kontakt med oss?
    Ange namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Undvik personuppgifter såsom namn, personnummer och uppgifter om hälsotillstånd i meddelanderutan (för information om vår personuppgiftshantering, klicka här).

    © Copyright 2021 - Vaccinia AB